1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

BIOBIZZ Leaf Coat organische plantenbescherming 500ml - 5L

Artikel: Bio_LeafCoat

  • beschermingen tegen insecten en schimmels
  • Gemaakt van natuurlijk rubber
Grootte
vanaf 10,07 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Wat is Leaf Coat?
Leaf Coat is een kant en klaar product dat de plant versterkt en beschermt tegen ongewenste insecten en schimmels. LeafCoat is een lid van natuurrubber product dat is ontwikkeld om verdamping te beperken.

Enkele uren na het aanbrengen van een dunne elastische laag vormt rond de bladeren. Deze natuurlijke rubber vormt een beschermende, transparante, self-afbreekbare laag aan de plaat terwijl tegelijkertijd het doorlaten van lucht en licht. Deze dunne laag is echter voldoende doeltreffend om de plant te beschermen tegen ziekten en plagen.

Hoe kan ik LeafCoat gebruiken?
LeafCoat mag niet met water gemengd worden, maar het is klaar voor gebruik. Voor het beste resultaat, raden wij het gebruik van LeafCoat met behulp van een verstuiver. Spuit de bladeren en bloemen van de plant volledig, herhaalt u deze ongeveer twee keer per week. De plant tonic geschikt voor zowel de groei / en voor de bloei en kan worden toegepast op de gewassen, zoals grond, kokos of steenwol. LeafCoat kan gebruikt worden tot twee weken voor het einde van de bloeitijd.

Opmerking: Coat blad wordt niet geabsorbeerd door het blad en derhalve de smaak van de vrucht niet beïnvloed.

Beschermlaag, die wordt gevormd door LeafCoat
Als de planten te vochtige atmosfeer (ongeveer 28 graden Celsius), kunnen zij een grote hoeveelheid vocht verliezen door hun bladeren. Door het toepassen van LeafCoat een natuurrubber vormen rond het blad, die overdreven "zweten" van de plant voorkomt.

Anderzijds kan LeafCoat bij lagere temperaturen gebruikt worden (vooral in de winter) een laagje van het vel, dat beschermt tegen koude vormen. Het samenstel van LeafCoat natuurrubber helpt om de temperatuur te handhaven.

Beschikbaar in:

  • BIOBIZZ Leaf Coat organische plantenbescherming 500ml
  • BIOBIZZ Leaf Coat organische plantenbescherming 500ml spuitfles
  • BIOBIZZ Leaf Coat organische plantenbescherming 1 L
  • BIOBIZZ Leaf Coat organische plantenbescherming 5 L

Producent: BIOBIZZ
Additieven: Plantenadditieven
Voeding: organisch
Fase: BloeiUniverseelGroei
Grootte: 1 L5 L500 ml
Medium: GrondHydroCoco

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...