.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Axiale Ventilatoren

Axiale ventilatoren zijn de meest voorkomende ventilatoren en onderscheiden zich onder andere door stillere geluiden. Bij axiale ventilatoren verloopt de luchtstroom parallel aan de rotatie-as en de waaier. Het principe werkt de luchttoevoer ongeveer zoals bij een vliegtuig. Met een axiale ventilator, kunt u onder andere uw planten met voldoende toevoer van verse lucht en geen zorgen hoeven te maken over uw planten.
Maak gebruik van onze aanbieding van axiale ventilatoren en geld besparen. Veel tuinders vergeet het aspect van de luchttoevoer. Zonder voldoende zuurstof, kan de plant niet volledig te ontwikkelen en kan zelfs in het ergste geval. Dit zal helpen een van onze axiale fans. Je kan eenvoudig worden bevestigd aan de wand of het plafond en mogen niet ingewikkeld worden aangesloten. Dankzij de hoge kwaliteit en stabiele huisvesting, kan de axiale ventilator een zeer goede prestatie te brengen en zorgen voor de gewenste ruimte met veel frisse lucht. Krachtige modellen kunnen ook worden gebruikt voor commercikle doeleinden en hulp in de gewenste warmte of koude ruil voor bepaalde plantenrassen. Met energiezuinige modellen, kunt u niet alleen helpen het milieu, maar ook u geld besparen. Axiale ventilatoren zijn nuttig in een verscheidenheid van industriekn en hebben zich gevestigd als een van de beste opties op de markt.

Axiale ventilatoren worden gebruikt voor de levering van kleine kamers, en de kweektent Homebox. Kleine axiale ventilatoren dienen in geen geval voor de afvoerlucht worden met een actief koolfilter, omdat ze niet kunnen opbouwen van de vereiste druk en kan er geurhinder zijn.