1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Atami B'cuzz Silic Boost 250ml, 500ml, 1L

Artikel: 17726

  • Sterkere plant
  • Betere opname van voedingsstoffen
  • Weerbaarder tegen stressfactoren
Grootte
vanaf 40,62 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Een van de meest voorkomende elementen van de bodem is silicium (Si). Het meeste van dit silicium is echter niet beschikbaar voor planten. Plantaardig beschikbaar Silicium heeft een plantversterkend effect, waardoor de plant minder vatbaar is voor abiotische stress, zoals hitte en droogte. B'cuzz Silic Boost is een stabiel siliciumproduct in een vorm die beschikbaar is voor de plant. Dit maakt het een uitstekende aanvulling op het kweekschema.

Silicium reguleert het vermogen van de plant om voedingsstoffen op te nemen. Deze regulatie zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de juiste verhoudingen worden opgenomen. Het zorgt ook voor een efficiënter gebruik van elementen zoals fosfor (P).

Vooral fosfor is essentieel voor de vorming van wortels, bloemen en vruchten. Daarnaast ondersteunt een uitgebalanceerde voeding met een ideale voedingsstofverhouding, een optimale plantontwikkeling.

Silicium wordt afgezet in in de stengel en de buitenste laag van de bladeren, dit versterkt dit deel van de plant. De versterkte delen kunnen dan meer gewicht dragen en zijn moeilijker te doordringen door externe factoren.

De afzetting van silicium in de steel is een eenvoudig maar effectief mechanisme dat bijna onmiddellijk een effect heeft op de weerstand. Dit staat in contrast met het positieve effect op resistentie dat vaak wordt toegeschreven aan voedingsstoffen zoals kalium of fosfor.

Het leuke is dat het effect van silicium en de andere voedingsstoffen op de weerstand complementair is. De toevoeging van silicium geeft een extra boost aan de weerstand bovenop de weerstand die een uitgebalanceerd dieet al biedt.

Geschikt voor o.a. groentes, fruit en kruiden, zoals komkommer, tomaat, aardbeien, zonnebloemscheuten, basilicum etc.

USP's
  • Sterkere plant
  • Betere opname van voedingsstoffen
  • Weerbaarder tegen stressfactoren
Dosering:
Voeg 0,1 ml per liter B’cuzz Silic Boost aan de voedingsoplossing toe.

Kweektips
Kan ook als bladbemesting gebruikt worden.

Beschikbaar in:
  • 250 ml
  • 500 ml
  • 1 liter

Producent: Atami
Additieven: Booster
Grootte: 250 ml1 L500 ml
Medium: GrondHydroCoco

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...