1
#custom.glTopBarUsp1Mobile# +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Atami ATA Rootbastic Wortelstimulator

Artikel: 17729

  • Hoge NPK-concentratie
  • Gezond wortelstelsel
  • Betere weerstand tegen ziekten en schimmels
Grootte
vanaf 50,79 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Rootbastic is een universele wortelstimulator die onderscheidend is vanwege de hoge concentratie van N-P-K en een grote dosis sporenmineralen. De minerale voedingsstoffen, een plantaardig extract en aminozuren zijn aanwezig in hoge concentraties.

Rootbastic bevat relatief veel NPK's (4-14-4 W / W). Voor een wortelstimulator is het fosforgehalte echter belangrijk. Fosfor is het element dat zorgt voor het transport en de opslag van energie (in de vorm van ATP) en vormt een belangrijk onderdeel voor het bouwen van elementen in cellen en DNA.

De toevoeging van sporenelementen is essentieel in de groeifase van de plant voor de ontwikkeling van de wortels. Het enige verschil tussen de sporenelementen en NPK is dat de hoeveelheid die nodig is voor dit type elementen veel kleiner is, maar dat neemt niet weg dat deze elementen belangrijk zijn voor de gehele duur van de cultuur.

Deze universele voeding is geschikt voor meerdere gewassen waaronder groente, fruit en kruiden zoals pompoenen, courgette, komkommer, aardappelen, rettich etc. De meer ervaren kweker kan per plant zelf de juiste dosering afmeten aan de hand van de N-P-K waarden, waardoor het gebruik van verschillende flessen niet nodig is.

Dosering:
0,1 - 0,3 ml per liter voedingsoplossing. Geeft een verhoging van de EC-waarde op de basisvoedingsoplossing.

Kweektips
Eerste 3 weken van de groeifase van het gewas.

Beschikbaar in:
  • 250 ml
  • 500 ml
  • 1250 ml

Additieven: Plantenadditieven
Grootte: 250 ml500 ml1250 ml
Medium: GrondHydroCoco
NPK-Waard: 4 - 14 - 4

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Loading ...