1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Atami ATA NRG Bi-Bloombastic Bloeistimulator 250 ml, 1 L

Artikel: 17728

  • Bruikbaar voor een organisch georiŽnteerde kwekers
  • Zoet geurende bloemen
  • Hoog geconcentreerd
Grootte
vanaf 35,54 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Bi-Bloombastic is een cocktail van hoge kwaliteit, gemaakt van minerale en organische additieven met een plantaardige oorsprong. Bi-Bloombastic is een universele bloeistimulator met een hoge concentratie fosfor, kalium en ijzer, net als Bloombastic. De concentraties van de voedingsstoffen zijn lager in Bi-Bloombastic, maar dit wordt gecompenseerd door de hogere dosering van Bi-Bloombastic. Daarnaast is de verhouding tussen P en K anders.

Bij organische kweken, moeten de minerale meststoffen zo veel mogelijk worden vervangen door organische meststoffen. Dit is vooral belangrijk voor biologische kwekers om organische stoffen toe te voegen om de micro-organismen in het substraat gezond te houden en dus jouw planten gezond te houden. Tijdens de bloeifase is dit moeilijker, omdat planten een hogere P-K-verhouding in hun voeding eisen om optimaal te bloeien. P-K-meststoffen zijn bijna altijd minerale meststoffen (bijvoorbeeld PK 13-14). Dit maakt Bi-Bloombastic een goed alternatief voor kwekers met een organische instelling, die een hogere opbrengst en een geweldige smaak willen. Bij gebruik van kweeksystemen kan ATA NRG Bi-Bloombastic alleen handmatig met een gieter worden toegediend. Anders bestaat het risico op verstopping.

Deze universele voeding is geschikt voor meerdere gewassen waaronder groente en fruit zoals chilipepers, aardbei, blauwe bes maar ook bloemdragende sierplanten zoals viooltjes, orchideeŽn etc. De meer ervaren kweker kan per plant zelf de juiste dosering afmeten aan de hand van de N-P-K waarden, waardoor het gebruik van verschillende flessen niet nodig is.

Dosering:
1-2 ml per liter voedingsoplossing.

Kweektips
In de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase geven. Niet geschikt voor irrigatie systemen!

Verkrijgbaar in:
  • 250 ml
  • 1 liter

Producent: Atami
Additieven: Booster
Medium: Grond,†Coco
NPK: 0 - 8 - 12

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Loading ...