• Aktivkoolfilter

    Actieve koolstof filters zijn filters die medicinale kool (Carbo medicinalis) bevatten. De actieve kool heeft een zeer groot oppervlak vanwege hun structuur vergelijkbaar met die van een spons. Net als een spons, heeft verschillende poriegrootten. Deze openingen kunnen, afhankelijk van de grootte van verschillende materialen zijn gedeponeerd en vaststellen. Organische verbindingen, waaronder ook geuren, zitten bijzonder goed op de actieve kool. Meer...

Zolang er plaatsen beschikbaar zijn, waarbij de verbindingen worden afgezet, houtskool absorbeert geuren. Indien geen plaatsen meer beschikbaar is wordt de koolstoffilter als verzadigd en kan niet meer deeltjes absorberen. Onze filters hebben een Vorfilterflies, of grove deeltjes zoals stof te houden. Hierdoor zijn deze niet oplopen tot de porin van de actieve kool, waarbij de duurzaamheid toeneemt.

Ons aanbod omvat actief koolfilter Carbon Activ en betaalbare alternatieven van PrimaKlima. De AKF Carbon Activ filtert kunt u kiezen tussen standaard en granulaire filters. Het ideaal geschikt voor hoge luchtvochtigheid filter korrels worden gevuld met 100% actieve kool uit kokosnoten. Het zijn de meest efficinte geur neutralisatie filter. De standaard filters, de kokosnoot actieve kool deeltjes worden handmatig op filter fleece matten geplaatst.

Door de verlaging van het deeltje Absorbierungsleistung wordt versterkt, waardoor ze kleiner en lichter. De standaard filters zijn vaak voorzien van een ventilator voor ventilatie en het vervolgens verwijderen van geuren in kamers. Zij zijn betrouwbaar in de uitlaat prestaties en verwerking. Het minimum van 12 maanden prestaties bij continu gebruik maken het een uitstekende keuze.