1
Gratis verzending van 99 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Snelle en discrete levering + 2700 producten

Luchtafvoerset Prima Klima Eco 420m3/u, 125mm 1-Speed

Artikel: 10836

Afzuigset Eco
148,96 € 135,13 €
U bespaart 13,83 €

incl.btw Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Een degelijke luchtafvoerset is de juiste keuze voor elke thuiskweker die van het begin af aan zijn planten een gebalanceerd klimaat wil bieden. Ideaal voor beginners, experts en alle andere botanische hobbyisten die zich vertrouwd willen maken met de wondere wereld van de binnenkweek. We hebben ervoor gezorgd dat alle onderdelen van deze luchtafvoerset perfect met elkaar in balans zijn, zodat jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken!

Alle onderdelen in deze luchtafvoerset zijn speciaal op elkaar afgestemd voor binnenkweek opstellingen met een vermogen tot 600W. Profiteer van een voordeligere prijs als je alles in n set bestelt, in plaats van alle producten afzonderlijk in te kopen.

Deze luchtafvoerset bestaat uit de volgende onderdelen:
  • 1 x Koolstoffilter Prima Klima Eco 420m3/u, 125mm
  • 1 x Buisventilator Prima Klima 360m3/u, 125mm, gereed voor aansluiting
  • 1 x Combidec ventilatieslang 127mm, lengte 3mtr
  • 3 x Universele slangenklemmen 60mm tot 165mm

Waarom heb je een luchtafvoerset eigenlijk nodig?

Heel simpel: frisse lucht! Misschien ligt dit niet voor de hand, maar aanvoer van verse lucht is van essentiel belang voor het gedeien van de planten in je Growbox. Om er zeker van te zijn dat de lucht elk uur meerdere malen ververst wordt, is luchtafvoer een belangrijk onderdeel van het ecosysteem in je kweektent. Met een goed afgestelde afzuiging van gebruikte lucht crer je onderdruk in je growbox waardoor je verzekerd bent van voldoende aanvoer van verse lucht rijk aan zuurstof en CO, en die zijn essentiel voor de photosythese van je gewassen. De verse lucht wordt letterlijk de growbox ingetrokken door de onderdruk die is opgebouwd. Daar komt ook nog eens bij dat een koolstoffilter de afgevoerde lucht niet fatsoenlijk kan zuiveren als er niet een bepaalde mate van onderdruk aanwezig is. Maar denk ook even aan het binnen de perken houden van de luchtvochtigheid en temperatuur in je kweekruimte. Door doeltreffend de vochtige lucht af te voeren met behulp van een buisventilator voorkom je veel voorkomende problemen zoals schimmelvorming en hittestress.

Tip:
Voor alle binnenkwekers die nog een stapje verder willen gaan op zoek naar de ultieme luchtbeheersing: surf eens naar onze pagina's met inline ventilatoren die de aanvoer van verse lucht ondersteunen en versnellen. Misschien is het toch warmer of vochtiger in je growbox dan je had verwacht en moet je luchtafvoer continue op volle kracht draaien? Dan kan een eenvoudige maar effectieve axiale inline fan uitkomst bieden, zonder afbreuk te doen de onderdruk in je kweekomgeving. Om er zeker van te zijn dat je bij de aanvoer van verse lucht niet ook nog wat ongewenste gasten naar binnen blaast, check dan even onze selectie aan luchtaanvoer filters en voeg ze toe aan je winkelwagen.

Attentie:
Deze luchtafvoerset wordt ongemonteerd geleverd.


Wattage: 60 W
Geschikt voor: Verlichting tot 600 W
Diameter: 125 mm
Gewicht: 6,64 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...