.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Aeroponische broeikassen

Deze aeroponische verspreiders haal je een stuk van high-tech in het huis. Oorspronkelijk ontworpen voor de verticale landbouw in hoogbouw ontwikkeld in grote steden of voor de teelt van planten in microzwaartekracht, de technologie van aeroponics nu zelfs bij u thuis te gebruiken. Aeroponische broeikassen, zoals Aero cultuur Nutriculture, kunnen volledig op een voedingsbodem zoals aarde afzien.
De stekken worden alleen automatisch vastgesteld in de kas met behulp van mesh potten en daarna met een voedingsoplossing gespoten. Als alternatief kunt u de voorkeur aan de media te gebruiken als Correls of steenwol startblokken. Aeroponic bereiken met het Kassen vooral steriele wortelzone en gelijkmatige aanvoer van de plant met voedingsstoffen en zuurstof. Daarnaast bieden de Aero cultuur Nutriculture dankzij instelbare ventilatieopeningen volledige controle over de temperatuur, Ventilatie en luchtvochtigheid.

Door deze optimale omstandigheden en gebrek aan weerstand door een vast voedingsmedium snel zou voordoen, de plantenwortels en je kunt de stekken verpotten na 10-14 dagen. Op verzoek de Aero cultuur Nutriculture met geïntegreerde verwarming voor de optimale temperatuur voor uw planten.Om tegemoet te komen aan de behoeften van de amateur-tuiniers en professionals effectiever, er aeroponic Kassen in vele verschillende maten, 12-120 zaailingen, indien nodig, met of zonder geïntegreerde verwarming.