Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Advanced Nutrients

Advanced Nutrients pH Perfect Connoisseur Coco Bloom A & B 0,5L, 1L, 4L, 10L

Artikelnummer: 18171

 • 2-componenten premium plantenvoeding voor de bloeifase
 • Micro- en marco elementen van de hoogste kwaliteit
 • Unieke pH Perfect® technologie
 • Garandeert een optimale pH-waarde, meten en aanpassen niet noodzakelijk
 • "Non plus ultra" voor coco-grow professionals
Selectie
vanaf 20,23 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B - "Non plus ultra" bloeivoeding voor coco-grow professionals.

Advanced Nutrients pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B is een 2-componenten bloeivoeding uit de pH Perfect® serieen is speciaal ontwikkeld voor binnenteelt op een kokossubstraat. Deze superieure plantenvoeding is specifiek gericht op ervaren kweekprofessionals die niet alleen hun kweekomgeving goed onder controle hebben, maar ook het maximale uit hun homegrow willen halen. Door de hoogwaardige voedingselementen die elke fles pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom bevat, bespaart deze betaalbare basisvoeding je in feite geld door verloren tijd, mislukte oogsten en verspilling van voeding aanzienlijk te beperken.

Deze uitzonderlijke plantenvoeding bevat alle primaire, secundaire, en micro-elementen waar je kwekershart sneller van gaat kloppen. De speciale samenstelling maakt een ultra snelle en direkte opname van voeding tot een formaliteit en levert de perfecte ondersteuning van je planten tijdens de bloeifase. Weet jezelf verzekerd van gezonde, sterke planten met prachtig bladgroen die bloeien alsof hun leven ervan afhangt! Ook bij een iets te droog, of juist iets te vochtig substraat doet de slimme chelaterings-technologie in de pH Perfect® Connoisseur producten zijn werk naar behoren. Chelaten zorgen ervoor dat moeilijker beschikbare micro elementen effectief opgenomen worden, en in de juiste hoeveelheden. Deze specifieke micro elementen (ook wel sporenelementen genoemd) zijn van levensbelang: Denk hierbij aan zink (Zn), silicium (Si), koper (Cu), molybdeen (Mo), borium (B) en mangaan (Mn). Bij een tekort aan deze micro elementen gaat je thuiskweek de eindstreep niet halen, of in veel mindere mate. En nu is het Connoisseur plantenvoedingsconcept van Advanced Nutrients dus ook speciaal verbeterd voor gebruik op cocosubstraten. Deze speciale Coco Bloom formule bevat de ontbrekende schakel voor een optimale groeifase op cocos: speciale vormen van ijzer (Fe).

Naast het gebruik van chelaten en speciaal op cocos gerichte vormen van ijzer, is de juiste pH waarde van je voedingswater ook een doorslaggevende factor om er zeker van te zijn dat alle andere nuttige micro- en macro elementen optimaal opgenomen worden. Dankzij de unieke pH Perfect® technologie van Advanced Nutrients behoren het gebruik van een pH meter, pH min en pH plus tot de verleden tijd. De ingrediënten van pH Perfect® producten zorgen te allen tijde voor een gebalanceerde en stabiele pH waarde van je voedingswater (professionele kwekers noemen dit de "Sweet Spot"), zodat je je over de opname van meststoffen geen zorgen meer hoeft te maken. Dit bespaart een hoop tijd en aandacht, die je goed kunt gebruiken om andere aspecten van je thuiskweek te optimaliseren, los van het feit dat je je de aanschaf van een pH meter en bijbehorende corrigerende pH producten kunt besparen.

Vijf producten in één fles: Maar er is nog een extra voordeel: bij het gebruik van pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B bespaar je niet alleen op tijd en gebruik, maar ook op investering. Connoisseur Coco Bloom A & B combineert namelijk VIJF premium Advanced Nutrients producten in één fles:
 • 1. Wet Betty - Een ionenvrije, oppervlakte-actieve product of "bevochtigingsmiddel" dat de wortels helpt voedingsstoffen op te nemen
 • 2. Oma Enggys H-2 - Rijk aan humaten, gewonnen uit Leonardiet: een natuurlijk afzetting gevormd door gefossiliseerd prehistorisch plantaardig materiaal. Bevordert rijping, wortelgroei en chelatering van micro elementen.
 • 3. Oma Enggys F-1 - Product opgebouwd uit fulvinezuren: verhoogt voedingsopname door directe afgifte van micro- en marco elementen via de cellmembramen van de plant.
 • 4. Big Bud - Een energiecocktail van 20 verschillende aminozuren in L-vorm, voor verhoogd metabolisme en voedingsopname.
 • 5. pH Perfect® technologie - voor een evenwichtige pH waarde die altijd in zijn Sweet Spot blijft.
Voordelen in het kort:
 • 2-componenten plantenvoeding voor de bloeifase uit de pH Perfect® serie
 • 5-in-1-Formule: Je koopt Vijf premium producten in één fles
 • Voorkomt ondervoeding en optimaliseert voedingsopname
 • Bevoordelijk voor een sterke bloei ontwikkeling
 • Stabiliseert automatisch de pH-waarde en zorgt ervoor dat de plant in zijn "Sweet Spot" blijft.
 • Geen pH-waarde metingen of correcties noodzakelijk/li>
 • Bevat technologisch hoogwaardige chelaten
 • Verhoogt de opbrengst en kwaliteit van je eindproduct
Toepassing:
 • Vanaf de 1ste week bloei: 4ml Connoisseur Coco Bloom A en 4ml Connoisseur Coco Bloom B per liter water
 • Belangrijk: Meng de A & B componenten nooit puur met elkaar
 • Voeg ze liever één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
NB: De dosering van pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

Voor het beste resultaat:

Alsof de 5-in-1 formule van Connoisseur Coco Bloom A & B nog niet genoeg is, zijn er nog meer Advanced Nutrients producten die je ondersteunen op weg naar de beste oogst ooit:Verkrijgbaar in de volgende volumes:
 • Advanced Nutrients pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B 500ml
 • Advanced Nutrients pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B 1Ltr
 • Advanced Nutrients pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B 4Ltr
 • Advanced Nutrients pH Perfect® Connoisseur Coco Bloom A & B 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...