1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Advanced Nutrients True Organics Mother Earth Super Tea 1L, 4L, 10L

Artikel: 18184

Selectie
vanaf 22,27 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

True Organics Mother Earth Super Tea van Advanced Nutrients is een biologische compost thee en heeft vele voordelen in vergelijking met zelfgemaakte compost melanges. De ingrediŽnten in de Super tea van Advanced Nutrients zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld om er zeker van te zijn dat je planten altijd de juiste verhouding aan voedingstoffen krijgen die ze nodig hebben. Je kunt natuurlijk ook zelf een compost thee maken, waarbij altijd het risico kan onstaan dat bepaalde voedingselementen afwezig zijn, of verhoudingsgewijs oververtegenwoordigd zijn. Dit kan een negatieve invloed hebben op de bloem- en vruchtvorming en de opbrengst aan het einde van de bloeifase. Andere ongewenste neveneffecten van zelfgemaakte compost thee: Ongewenste geurtjes, schadelijke micro-organismen, korte houdbaarheid, onvoldoende chelatering van micro-elementen en het risico van verstopte pompen, drippers en hydrologische kweeksystemen.

True Organics Mother Earth Super Tea bevat alles wat je planten nodig hebben voor een snelle en gezonde groei en een weldadige bloeifase. Vanzelfsprekend bevat het nauwkeurig uitgebalanceerde macro-elementen zoals stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) van biologische oorsprong, die van levensbelang zijn voor elk groeiende en bloeiende gewas. Om de ideale omstandigeheden voor plantencelontwikkeling te ondersteunen zijn gehydroliseerde soja- en viseiwitextracten toegevoegd. Maar dan zijn we er nog niet: Mother Earth Super Tea bevat een compleet spectrum aan nuttige vitamines en een uitgebreid scala aan effectieve mineralen, die de toevoer van voedingstoffen bevorderen. Om de chlorofylproductie te verhogen, en daarmee de CO≤ opname aanzienlijk te verbeteren, bevat dit Advanced Nutrients product ook een zeer effectief alfalfa-extract die je ook in andere producten uit de True Organics-serie tegenkomt. Je voelt hem al aankomen: Mother Earth Super Tea is een product dat in je kweekschema niet mag ontbreken.

Om er zeker van te zijn dat je Mother Earth Super Tea kunt gebruiken op alle gangbare kweekmethodes, waaronder ook hydroponische systemen en dripper irrigatie, wordt de compost thee tijdens het complexe productieproces intensief gezuiverd om ongewenste troebelheid en ballaststoffen te verwijderen. Hierdoor is zijn de ingrediŽnten 100% oplosbaar in water, en is deze superthee eenvoudig te gebruiken in combinatie met andere plantenvoeding, stimualtoren en boosters. Een ander belangrijk argument is de IOM-certificering uit CaliforniŽ, die Advanced Nutrients heeft ontvangen voor de True Organic Mother Earth Super Tea. De eisen voor de toekenning van dit keurmerk zijn veel strenger dan die voor de bestaande biologische keurmerken, die we in Europa kennen. De IOM-certificering garandeert elke zichzelf respecterende organische thuiskweker een mooie, hoge opbrengst met enkel zuiver biologische ingrediŽnten.

Voordelen in het kort:
  • Gegarandeerd 100% biologische compost thee met IOM-certificaat
  • Bevordert betere opbrengsten
  • Sterk gezuiverd, geschikt voor alle groeimedia en kweekmethodes
  • Met hydrolysaten, vitaminen, mineralen, alfalfa extract en meer
  • Sterke en reukloze bloeibooster
  • Voorkomt verstopping van irrigatie- en drippersystemen
Toepassing:
1ste tot 7de week bloei: 2ml Mother Earth Super Tea per liter water.

NB: De dosering van Mother Earth Super Tea is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

Verkrijgbaar in de volgende volumes:
  • Advanced Nutrients True Organics Mother Earth Super Tea 1Ltr
  • Advanced Nutrients True Organics Mother Earth Super Tea 4Ltr
  • Advanced Nutrients True Organics Mother Earth Super Tea 10Ltr

Producent: Advanced Nutrients
Voeding: organisch
Fase: Bloei
Grootte: 1 L,†10 L,†4 L
NPK: 3-2-5

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...