Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Advanced Nutrients Nirvana Bloeibooster 250 ml

Artikelnummer: 18191-001

 • Pure organische bloeibooster
 • Bevat vleermuis guano en worm-humus
 • Rijk aan belangrijke aminozuren
 • Verbetert geur en smaak
 • Maximaliseert de opbrengst
Selectie
7,90 €
31,60 € per 1
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 14.06.2023 - 16.06.2023
Beschrijving

Advanced Nutrients Nirvana - Dé ultieme biologische bloeibooster voor het beste resultaat

Advanced Nutrients Nirvana is een 100% organische bloeibooster met een slimme biologische premium formule om de grootte en kwaliteit van je homegrow te maximaliseren. Het bevordert op natuurlijke wijze de smaak, geur en aroma van je bloemen en vruchtdragende gewassen. Advanced Nutrients Nirvana is de eerste keus van thuiskwekers met hoge eisen en verwachtingen en staat vanwege zijn biologische oorsprong garant voor een puntgaaf eindresultaat. Wat zit er dan allemaal voor moois in dit product, en waar is dat goed voor? Laten we het even voor je op een rijtje zetten:

De effectiviteit van Nirvana komt onder andere uit de actieve stoffen uit twee planten: De Chileense Zeepschors en de -wat bekendere- Yucca. Ze produceren verbindingen die we kennen als Tenside. Dit is een oppervlakte-actieve stof die de oppervlaktespanning van je voedingswater vermindert zodat alles wat het aan nuttige en noodzakelijke voedingselementen bevat, gemakkelijker door de wortels -maar ook de bladeren- opgenomen kan worden.

Een ander wezenlijk ingrediënt is de bij biologische homegrowers algemeen bekende vleermuis guano. Het zit tjsokvol sporenelementen, stikstofverbindingen, aminozuren, proteïnes, nucleïnezuren en mineralen. Vanwege zijn natuurlijke oorsprong is het makkelijk opneembaar voor je planten en verrijkt het het microleven in de rhizosfeer (omgeving rondom de wortels) die broodnodig zijn voor de verwerking van primaire en secundaire voedingselementen. Vleermuis guano bevordert aantoonbaar de groei en bloei van je gewassen en versterkt de aanmaak van terpenen en natuurlijke aroma's.

Naast guano bevat Advanced Nutrients een gistbestanddeel dat maar liefst 22 essentiële aminozuren bevat, verrijkt met vitamine B complexen. Aminozuren worden ook wel de "bouwstenen van leven" genoemd, het ondersteunt de vorming van plantaardige eiwitten, verhoogt de stofwisseling en beschikbaarheid van mineralen, en helpt omgevings- en plantenstress te minimaliseren. De toevoeging van vitamine B versterkt deze eigenschappen tot optimaal niveau, waardoor Nirvana een handig hulpmiddel is bij alle stressvolle periodes van je thuiskweek. Denk hierbij aan het ompotten van je gewassen, het onderhouden van moederplanten, het produceren van stekken, het opkweken van zaailingen, maar ook bij opbrengst-verhogende technieken zoals scroggen, lolly-popping en low stress training (LST). Zolang je planten nog niet in de bloei staan kan het tevens als bladvoeding ingezet worden voor een directe boost van de chlorofyl productie.

Het laatste ingrediënt in Advanced Nutrients Nirvana is het wondermiddeltje Azomiet, een mineraalrijk gesteente dat gewonnen wordt in de Verenigde staten uit oeroude afzettingen, onstaan door vulkaanuitbarstingen miljoenen jaren geleden. Azomiet bevat maar liefst 70 verschillende elementen en wordt wereldwijd erkend als nuttige toevoeging bij het zelf mengen of samenstellen van organische "living soil". Zoals je mag verwachten van alles wat organisch is, verbetert het de kwaliteit van je gewassen, stimuleert het de efficiëntie van het wortelnetwerk, en bevordert het de aanmaak van chlorofyl. Dankzij een bescheiden percentage aan kalium (K) is het ook gunstig voor het rijpingsproces en bloemvorming.

Voordelen in het kort:
 • Smaak, geur en aroma worden op natuurlijke wijze verbeterd
 • Grootte en kwaliteit van de bloemen worden gemaximaliseerd
 • Rijk aan belangrijke aminozuren en vitamine B
 • Bevat wei-eiwit dat is voorverteerd met enzymen
 • Heeft oppervlakte-actieve stoffen afkomstig van Chileense zeepschors" en Yucca
 • Aangevuld met Azomiet, organisch mineraalgesteente
Advanced Nutrients Nirvana is volledig compatibel met alle pH Perfect® en non- pH Perfect® basisvoeding van Advanced Nutrients, maar werkt ook als een tierelier met alle plantenvoedingen en stimulatoren van concurrerende producenten.

Toepassing:
Van de 3de tot de 6de week bloei: 2ml per liter water. Kan ook als bladvoeding ingezet worden op gewassen waarbij de bloemvorming nog niet waarneembaar is.

NB: De dosering van Advanced Nutrients Nirvana is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0.


 • Producent:
  Advanced Nutrients
 • Samenstelling: organisch
 • Fase: Bloei
 • Grootte: 250 ml
 • Medium: GrondHydroCoco
 • NPK: 0 - 0 - 1
 • Artikelgewicht: 0,20 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...