Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Sale

Advanced Nutrients Kushie Kush Bloeibooster 500ml, 1L, 4L

Artikelnummer: 18192

 • Unieke bloeibooster speciaal voor Kush planten
 • Verhoogt kwantiteit en kwaliteit van je opbrengst
 • Pusht het Kush-terpenenprofiel, etherische olie productie en trichoomvorming
 • Bevat een breed spectrum aan aminozuren
Selectie
20,20 € 24,30 €
U bespaart 4,07 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

Advanced Nutrients Kushie Kush Bloeibooster - A push for your Kush!

Til je homegrow naar een hoger niveau met de speciale bloombooster van Advanced Nutrients: Kushie Kush. Voor de meeste snel groeiende en bloeiende gewassen zijn er allerlei algemene bloeistimulatoren en -boosters te vinden: Maar ben je echter een toegewijde Kush-kweker, of ga je voor het eerst aan de slag met deze bijzondere genetica die oorspronkelijk uit het Hindoe Kush gebergte komt? Ga dan voor deze unieke bloombooster die zich speciaal op deze dit type bloeiend gewas richt. Met een specifiek samengestelde verhouding van voornamelijk fosfor (P) en kalium (K) en een vleugje stikstof (N), bevordert Kushie Kush een betere opbrengst van bloeiende Kush gewassen. Advanced Nutrients Kushie Kush stimuleert een efficiënte bloeiperiode en een intensieve resineproductie.

Sommige type planten hebben een heel specifieke stimulans nodig om het beste in hen naar boven te halen. Na jaren van onderzoek en testen is het Advanced Nutrients met Kushie Kush gelukt dé perfecte samenstelling te vinden. Het haalt het beste in alle Kush-soorten naar boven, rijk aan actieve stoffen, smaak, dichtheid van bloemclusters en hogere opbrengst. Advanced Nutrients noemt dit "A push for your kush". Niemand anders maakt een speciale booster voor deze planten, wat dit product absoluut uniek maakt.

Zo'n beetje alle bloeiboosters bevatten bepaalde hoeveelheden fosfor en kalium in specifieke verhoudingen, waarvan tijdens de bloeifase grote hoeveelheden opgenomen worden. Door de verhouding van deze PK's op speciale manier te tweaken komt een Kush soort het beste tot zijn recht, met een unieke smaak en effect op het eindproduct. Om ervoor te zorgen dat geen Pee-tje of Kaa-tje verloren gaat is Kushie Kush rijkelijk gesaust met slimme en superieure aminozuur-verbindingen die de stofwisseling optimaliseren, opname van mineralen verhogen en de bloeifase accelereren. Haal de sfeer van de Zuid Aziatische Hindoe Kush bergen in huis en bereidt je voor op een gulle, pollen-rijke Kushie oogst.

Details im Überblick:
 • PK booster speciaal voor Kush soorten
 • Verhoogt opbrengst en kwaliteit
 • Stimuleert het Kush-terpenenprofiel, etherische olieproductie en trichoomvorming
 • Bevat een breed spectrum aan aminozuren
 • Opgebouwd uit een unieke samenstelling van stikstof, fosfor en nitraten uit mono kalium fosfaat (MKP) en kalium
Toepassing
1ste t/m 6de week bloei: 2ml per liter water

Kushie Kush is volledig compatibel met alle pH Perfect® en non- pH Perfect® bloeivoeding van Advanced Nutrients, maar werkt ook als een tierelier met alle basisvoedingen en stimulatoren van concurrerende producenten.

NB: De dosering van Advanced Nutrients Kushie Kush is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

Voor het beste resultaat:

Combineer Kushie Kush met de volgende Advanced Nutrients producten om het best mogelijke effect te bereiken.Verkrijgbaar in de volgende volumes:
 • Advanced Nutrients Kushie Kush Bloeibooster 500ml
 • Advanced Nutrients Kushie Kush Bloeibooster 1Ltr
 • Advanced Nutrients Kushie Kush Bloeibooster 4Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...