Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Advanced Nutrients Jungle Juice Set Grow, Bloom, Micro 1L, 4L, 10L

Artikelnummer: 18194

 • 3-componenten plantenvoeding set
 • Voor een krachtige groeifase
 • Verhoogt de productie van bloemen en vruchten
 • Voorziet de plant van nuttige supplementen en micro-elementen
 • Rijk aan chelaten
Selectie
vanaf 32,44 € 34,47 €
U bespaart 2,03 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Advanced Nutrients Jungle Juice Set - Maximale opbrengst, minimale investering

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow
Een gunstig geprijsde groeivoeding met een NPK van 2-1-6 uit de 3-componenten plantenvoeding set van Advanced Nutrients, waarbij de gepatenteerde pH Perfect® technologie niet nodig is. Eenvoudig en economisch in gebruik: Advanced Nutrients Jungle Juice Grow vormt samen met de Micro en Bloom versies voor uitzonderlijke prestaties in je growbox, ongeacht je kweekmethode. Zoals je van een kekke plantenvoeding voor de groeifase mag verwachten bevat Jungle Juice Grow de juiste verhoudingen aan stikstof (N), fosfor (P) en kalium(K), voor een sterke ontwikkeling van scheuten, stengels, internodes en een chlorofyl-rijk bladerdek.

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom
Een gunstig geprijsde bloeivoeding met een NPK van 0-5-4 uit de 3-componenten plantenvoeding set van Advanced Nutrients, waarbij de gepatenteerde pH Perfect® technologie niet nodig is. Stikstof is van minder belang voor snelbloeiende gewassen, het succes zit hem in de zorgvuldig samengestelde formule van primaire- en secundaire elementen fosfor (P), kalium (K), magnesium (Mg) en zwavel (S). Jungle Juice Bloom focust zich op de ontwikkeling van bloemclusters, dichtheid, het rijpingsproces en opbrengst.

Advanced Nutrients Jungle Juice Micro
Doe je planten een plezier met de onmisbare en hoogwaardige multi-functionele groei- en bloeivoeding met een NPK van 5-0-1 uit de Jungle Juice serie van Advanced Nutrients. Met Jungle Juice Micro kan je vanaf het prille begin al aan de slag, het is mild en effectief voor vers gekiemde zaailingen en stekken en geeft je binnenkweek de start die het nodig heeft om het fundament te leggen voor gezonde, sterk groeiende en bloeiende planten. Bevat een slimme mix van stikstof (N), ijzer (Fe), calcium (Ca) en kalium (K)Om het beste resultaat te bereiken met de Advanced Nutrients Jungle Juice serie raden we je aan de drie producten Grow, Bloom en Micro tegelijkertijd te gebruiken. Dankzij de inzet van superieure chelaten in de Advanced Nutrients Jungle Juice serie zijn je gewassen verzekerd van een optimale opname van alle voedingsstoffen, die bijdragen aan voortreffelijk eindresultaat. Chelaten zorgen ervoor dat moeilijker beschikbare micro elementen effectief opgenomen worden, en in de juiste hoeveelheden. Deze specifieke micro elementen (ook wel sporenelementen genoemd) zijn van levensbelang: Denk hierbij aan ijzer (Fe), zink (Zn), silicium (Si), koper (Cu), molybdeen (Mo), borium (B) en mangaan (Mn). Bij een tekort aan deze micro elementen gaat je thuiskweek de eindstreep niet halen, of in veel mindere mate. Maar over "minder" hoef je je sowieso geen zorgen meer te maken vanf het moment dat je met Advanced Nutrients Jungle Juice aan de slag gaat.

Voordelen in het kort
 • 3-componenten plantenvoeding set
 • Voor een krachtige groeifase
 • Verhoogt de productie van bloemen en vruchten
 • Voorziet de plant van nuttige supplementen en micro-elementen
 • Rijk aan kwalitatieve chelaten
 • Geschikt voor alle kweekmethodes en substraten
Toepassing:
 • Belangrijk: Meng de producten uit de Jungle Juice serie nooit puur met elkaar
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Volgorde: Meng altijd als eerste JJ Micro in je gietwater, daarna JJ Grow en als laatste JJ Bloom
 • Dosering zaailingen en stekken: 1ml per liter water
 • Dosering vroege groeifase: 2ml per liter water
 • Dosering bloeifase tot een week voor oogst: 4ml per liter water
NB: De dosering van de Jungle Juice serie is gebaseerd op een Ec van het gietwater van 0,0. Bij een hogere Ec van het gietwater, pas de dosering naar eigen inzicht en behoefte iets naar beneden aan.

De 3-componenten plantenvoeding set kan te allen tijde gecombineerd worden met alle boosters, supplementen en stimulatoren van Advanced Nutrients. Om de best mogelijke resultaten te bereiken is het interessant om de Jungle Juice serie aan te vullen met onder andere:Verkrijgbaar in de volgende volumes:
 • Advanced Nutrients Jungle Juice Plantenvoeding Set Grow, Bloom, Micro 1Ltr
 • Advanced Nutrients Jungle Juice Plantenvoeding Set Grow, Bloom, Micro 4Ltr
 • Advanced Nutrients Jungle Juice Plantenvoeding Set Grow, Bloom, Micro 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...