1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Adjust-A-Wings - AVENGER Large Reflector + Spreader

Artikel: 10088

  • VerlichtingefficiŽntie: 95%
  • Gelijkmatige lichtverdeling in groei en bloei
  • Duidelijk minder warmte ontwikkeling
  • Maximaal verlichtingsoppervlak: 3,96m≤
vanafStukprijs
4131,32 €
8124,41 €
138,23 €

incl.†btw Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

De kampioen der reflectoren: Adjust-A-Wings Avenger Large

Een goede reflector is onmisbaar voor de optimale ontwikkeling van planten en een gelijkmatige groei- en bloeifase in je growbox of kweekruimte. Des te beter de kweekverlichting gereflecteerd wordt, des te effectiever de ontwikkeling van je favoriete gewassen. Een Adjust-A-Wing laat geen enkele foton verloren gaan en verdeelt al het mooie licht van je kweekverlichting op de best mogelijke manier. Om de lichtintensiteit over een zo'n groot mogelijk kweekoppervlak te perfectioneren, heeft de Avenger Large een speciale spreader direct onder de kweeklamp. Deze unieke spreader werpt het licht terug naar de reflector en verhoogt zo de efficiŽntie van de lichtverdeling en effectiviteit van de reflector. De reflector en spreader vormen samen een onverslaanbaar team voor hogere opbrengsten en ideale groeiomstandigheden.

De Adjust-A-Wings Avenger Large levert optimale lichtverdeling voor kweekruimtes tot pakweg 3,96m≤. Het oppervlak van de reflector is gemaakt van H18 vliegtuigaluminium en verspreidt het licht effectief met een lage warmteontwikkeling. Dit betekent dat de reflector gemakkelijk dicht boven de planten kan worden geplaatst, bijvoorbeeld tijdens de groeifase of in een kweekruimte met een laag plafond tijdens de bloeifase. Een coating van wit-glaspolymeer zorgt voor hittebestendigheid, diffuus licht en beschermt het aluminium tegen corrosie. De lamphouder is geschikt voor 400W, 600W en 1000W HPS- of MH kweekverlichting.

De superieure reflector-elementen van Adjust-A-Wings combineren verfijnde technologie met een aantrekkelijk design en overtuigende functionaliteit. De innovatieve dubbele paraboolreflector is uitgevonden door verlichtingsspecialist en plantengoeroe Paul Cronk in AustraliŽ. Zo is het idee ontstaan om een dubbele parabolische vorm te gebruiken om de door de lamp gegenereerde warmte af te voeren en een gelijkmatige lichtverdeling over de planten te creŽren. Het eindresultaat is een reflector die bovengemiddeld reflecteert, minder warmte afgeeft, dichter op de planten kan hangen, een groter oppervlakte bestrijkt en helpt bij een betere opbrengst. Dat is toch stiekem een mooi lijstje aan voordelen dat de aandacht trekt van menig ambitieuze homegrower.

Niet alleen heb je de mogelijkheid om een Adjust-A-Wing relatief dicht op je planten te hangen, andersom gaat ook! Door de variabele instelmogelijkheden van de Avenger Large kun je de reflectie verspreiden over een groter kweekoppervlak. Hoe hoger de Adjust-A-Wing hangt, hoe breder en diffuser het licht. Waar je met een normale hamerslagkap ongeveer een vierkante meter kunt uitlichten, bestrijk je met een Adjust-A-Wings gemakkelijk 20 tot 30% meer.

Details:
  • VerlichtingefficiŽntie: 95%
  • Gelijkmatige lichtverdeling in groei en bloei
  • Duidelijk minder warmte ontwikkeling
  • Voor kweekruimtes tot circa 2,2 bij 1,80 meter, afhankelijk van de hoogte van de lamp
  • Maximaal verlichtingsoppervlak: 3,96m≤
  • Afmetingen (LxBxH): 700mm x 895-1030mm x 150-300mm
Leveromvang:
Adjust-A-Wings AVENGER Large met fitting E40 en spreader.


Producent: Hygro-International
Gewicht: 2,28 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...