1
#custom.glTopBarUsp1Mobile# +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Verlichting Set 600W MH Elektrox Super Grow - Azerwing Medium

Artikel: 15179

184,91 € 166,25 €

incl.†btw , Gratis verzending

uitverkocht

Beschrijving

Hier vind je een perfect afgestemde verlichting set met een hoge ballast van Eurogear Pro 600 Watt incl. verkabeling. Compleet bedrading, die geschikt is voor HPS en metaalhalogenidelampen (MH). De robuuste kunststof behuizing beschermt de transmissie tegen vuil en vocht. Daarnaast wordt de ballast thermisch beveiligd tegen oververhitting.

Een andere bijzonderheid van de kit is de nieuwe reflector Azerwing medium PrimaKlima die omvat PVD aluminium met een reflectie van 95%. Een belangrijk voordeel van Azerwings medium dat het blad breedte is in drie verschillende maten verstelbaar, waardoor het dekkingsgebied is variabel, meer voordelen die u in de product details vindt.

De set wordt afgesloten met een Elektrox Super Grow MH lamp 600Watt. MH lampen heeft een blauwe / witte kleurenspectrum en is alleen geschikt voor de groeifase. De metaalhalogenidelampen zijn meer in het lagere prijssegment en zijn ideaal voor de prijsbewuste tuinman en/of ook ideaal voor beginners.

De set bevat dus alle essentiŽle componenten en kan daarom direct worden gestart..

Set inhoud:
1x Eurogear Pro ballast 600Watt (Plug & Play)
1x Elektrox Super Grow MH lamp 600Watt
1x Azerwing reflector Medium 95%

Voor de opschorting van de reflector, raden wij je aan om optioneel aan om de ketting voor de opschorting voor de ophanging van de reflector, Lighthanger of Easy Rolls.

Let op:
Lampen kits moeten door bevoegd personeel geÔnstalleerd worden!

Wattage: 600 W
Groeioppervlak optimaal: 1,44 m≤
Energieklasse: A
Fase: Groei
Gewicht: 8,95 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Loading ...