600W Dual Bouwset EuroGear Pro + Azerwing Medium

600W Dual Bouwset EuroGear Pro + Azerwing Medium 600W Dual Bouwset EuroGear Pro + Azerwing Medium 600W Dual Bouwset EuroGear Pro + Azerwing Medium 600W Dual Bouwset EuroGear Pro + Azerwing Medium
Wordt geladen ...

 • Artikelnr.: 15175
 • Artikelgewicht: 9,60 kg
 • Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Hier vindt je een perfect afgestemd verlichtings set met een hoge ballast van Eurogear Pro 600 Watt incl. compleet bedrading, die geschikt is voor HPS en metaalhalogenidelampen. De robuuste kunststof behuizing beschermt de transmissie tegen vuil en vocht. Daarnaast wordt de ballast thermisch beveiligd tegen oververhitting.

Een andere bijzonderheid van de kit is de nieuwe Refleftor Azerwing medium PrimaKlima, die omvat PVD aluminium met een reflectie van 95%. Een belangrijk voordeel van Azerwings medium is dat de bladbreedte in drie verschillende maten verstelbaar is, waardoor het dekkingsgebied variabel is, meer voordelen die je in de product details kunt vinden.

De set wordt afgerond op een Elektrox Super Dual MH + HPS-lampen van 600 watt, die geschikt is voor de groei- en de bloeifase. Deze hybride lampen combineert de voordelen van een hogedruk natriumlamp, waarmee de metaalhalogenidelamp.

De set bevat dus alle essentiële componenten en kan daarom direct worden gestart.

Inhoud van het set:
1x Eurogear Pro ballast 600Watt (Plug & Play)
1x Elektrox Super Dual MH + HPS-lampen 600Watt
1x Azerwing reflector Medium 95%
1x keten set Bevestiging voor Reflectoren

Waarschuwing:
Lampen kits moeten door bevoegd personeel geďnstalleerd worden!

Beoordelingen (0)

  Gemiddelde artikelbeoordeling:

  (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

  Deel andere klanten uw ervaringen mee

  Dit artikel bestaat uit

  Klanten kochten hierbij de volgende producten