600W Dual Bouwset ETI + Azerwing Medium

600W Dual Bouwset ETI + Azerwing Medium 600W Dual Bouwset ETI + Azerwing Medium 600W Dual Bouwset ETI + Azerwing Medium 600W Dual Bouwset ETI + Azerwing Medium
  • Artikelnr.: 15176
  • Artikelgewicht: 9,16 kg

Beschrijving

Hier vindt u een perfect afgestemd verlichting set met een hoge kwaliteit ballast ETI Model UAL / CL2 VS HM 600W incl. Compleet bedrading, die geschikt is voor HPS en metaalhalogenidelampen vinden. De robuuste kunststof behuizing beschermt de transmissie tegen vuil en vocht. Daarnaast wordt de ballast thermisch beveiligd tegen oververhitting.

Een andere bijzonderheid van de kit is de nieuwe Refleftor Azerwing medium PrimaKlima, die omvat PVD aluminium met een reflectie van 95%. Een belangrijk voordeel van Azerwings medium is dat de bladbreedte in drie verschillende maten verstelbaar is, waardoor het dekkingsgebied variabel is, meer voordelen die je in de product details kunt vinden.

De set wordt afgerond op een Elektrox Super Dual MH + HPS-lampen van 600 watt, die geschikt is voor de groei- en de bloeifase. Deze hybride lampen combineert de voordelen van een hogedruk natriumlamp, waarmee de metaalhalogenidelamp.

De set bevat dus alle essentiële componenten en kan daarom direct worden gestart.

Set inhoud:
1x ballast ETI 600W plug and play
1x Elektrox Super Dual MH + HPS-lampen 600Watt
1x Azerwing reflector Medium 95%
1x gemakkelijk Rolls Insteeklamphouder - 2 stuks

Waarschuwing:
Lampen kits moeten door bevoegd personeel geďnstalleerd worden!

Beoordelingen (0)

    Gemiddelde artikelbeoordeling:

    (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

    Deel andere klanten uw ervaringen mee

    Dit artikel bestaat uit